Понеділок
23.12.2024
00:21


Форма входу

Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт вчителя хімії та біології
Гусєвої Інни Геннадіївни
Головна » Статті » Лабораторні та практичні роботи

У категорії матеріалів: 2
Показано матеріалів: 1-2

До харчових добавок відносять групу природних або синтетичних речовин, які спеціально додають до продовольчої сировини, напівфабрикатів або готових продуктів з метою надання їм певних якісних показників:
-збереження поживних цінностей;
-надання харчовим продуктам більш привабливого вигляду;
-збільшення терміну зберігання;
-полегшення технологічної обробки;
-здешевлення та скорочення технологічного процесу.
Лабораторні та практичні роботи | Просмотров: 4424 | Author: | Добавил: Inna | Дата: 03.02.2012 | Комментарии (0)

Проектно-дослідницька робота, пов'язанаї з демонстрацією впливу на організм людини хімічних харчових добавок, що входять до складу багатьох продуктів.
Лабораторні та практичні роботи | Просмотров: 1503 | Author: | Добавил: Inna | Дата: 03.02.2012 | Комментарии (0)

Меню сайту

Нові матеріали

Категорії розділу
Великі люді та відкриття [6]
Зоологія [7]
Портфоліо [6]
Органічна хімія [4]
Анатомія [4]
Лабораторні та практичні роботи [2]
Загальна біологія [3]

Хмарка тегів...

Корисні сайти
каталог сайтів Українська інтернет-енциклопедія Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Украина онлайн

...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода

Cтатистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Guseva Inna © 2024